Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Kayserispor'da Maç Öncesi Kimler Eksik? Kayserispor'da Kritik Gelişme

Kayserispor'da Maç Öncesi Kimler Eksik? Kayserispor'da Kritik Gelişme

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Kayserispor'da cezalı Gökhan Sazdağı kadroya geri döndü. Kayserispor'da eksik olanlar kimler?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kayserispor'da Maç Öncesi Kimler Eksik? Kayserispor'da Kritik Gelişme
KAYNAK: İHA

Süper Lig'de 7. hafta heyecanı sürerken, Kayserispor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kayserispor'da cezalı ve sakat oyuncuların durumu netleşti. Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Gökhan Sazdağı, bu hafta oynanacak Beşiktaş maçında sahaya çıkabilecek.

Cezası Sona Eren Gökhan Sazdağı Kadroda

Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında cezalı olan Gökhan Sazdağı, bu hafta Beşiktaş karşısında yeniden formasına kavuşuyor. Göztepe maçında forma giyemeyen Gökhan, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını tamamladı ve teknik direktör tarafından kadroya alındı.

Sakatlıktan Dönen Oyuncular Beşiktaş Maçı Kadrosunda

Kayserispor'un sakatlıktan dönen oyuncuları arasında kaleci Bilal Bayazit, Arif Kocaman ve Ali Karimi de yer alıyor. Bu isimler, teknik heyet tarafından Beşiktaş maçı kadrosuna dahil edildi. Özellikle kaleci Bilal Bayazit'in dönecek olması, Kayserispor'un savunma hattı açısından önemli bir gelişme.

Jeanvier ve Kolovetsios Kadroda Yok

Sakatlığı devam eden oyuncular ise Kayserispor için önemli bir eksik olacak. Julian Jeanvier ve Dimitrios Kolovetsios, sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek. Özellikle Jeanvier'in yokluğu, Kayserispor'un savunma hattında derin bir eksiklik yaratacak. Ayrıca performansı yeterli bulunmayan Kolovetsios da bu maçta yer almayacak.

Majid Hosseini'nin Durumu

Kayserispor'da bir diğer önemli isim olan Majid Hosseini, sakatlığını atlatsa da maç kondisyonu açısından henüz istenilen seviyeye ulaşmış değil. Bu nedenle Hosseini'nin maç kadrosuna dahil olup olmayacağı ise henüz belirsiz.

Beşiktaş Maçı Saat Kaçta Başlayacak?

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig mücadelesi, Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı karşılaşmada saat 20.00'de başlayacak. Kayserispor, iç sahada taraftarının desteğini arkasına alarak, güçlü rakibi Beşiktaş karşısında 3 puan hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van Gölü'nde Kaybolan Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Van Gölü'nde Kaybolan Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları Sürüyor