Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş'ta derbiden önce şok sakatlık

Beşiktaş'ta derbiden önce şok sakatlık

Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesinde Beşiktaş'tan taraftarları üzen açıklama geldi işte o oyuncu. Derbide sahada olacak mı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta derbiden önce şok sakatlık
KAYNAK: İHA

Beşiktaş futbol takımının Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley'in sağ dizinde yapılan MR görüntülemesi sonucunda kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edildiği açıklandı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, futbolcunun tedavi sürecinin başlatıldığı ve Fenerbahçe ile oynanacak olan maçın kadrosunda yer alıp almayacağına maç günü karar verileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta derbiden önce şok sakatlık

[poll id="29"][/poll]

Omar Colley'in dizinde tespit edilen sakatlık, taraftarlar arasında endişeye neden oldu. Kulüp doktorları ve sağlık ekibi tarafından başlatılan tedavi sürecinin futbolcunun durumunu nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Fenerbahçe maçının yaklaşmasıyla birlikte, Colley'in durumuyla ilgili sonraki açıklamaların önemli olacağı vurgulandı.

Futbolcunun Fenerbahçe maçındaki performansı, sağlık durumu ve tedavi süreci hakkındaki gelişmeler, Beşiktaş camiasını yakından ilgilendiriyor. Kulüp yetkilileri ve taraftarlar, Omar Colley'in en kısa sürede sahalara dönmesini umut ediyor ve oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelecek haberleri bekliyor.

Daha önce oynanan BJK-FB maçı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor'da Sakatlık Haberleri ve Planlar

Samsunspor'da Sakatlık Haberleri ve Planlar