Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Derbide Sakatlanmıştı! Saint-Maximin'in Durumu Belli Oldu

Derbide Sakatlanmıştı! Saint-Maximin'in Durumu Belli Oldu

Galatasaray derbisinde etkili performans sergileyen Saint-Maximin, yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerde ciddi bir bulguya rastlanmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Derbide Sakatlanmıştı! Saint-Maximin'in Durumu Belli Oldu
KAYNAK: İHA

Galatasaray ile oynanan derbide Fenerbahçe adına sahada dikkat çeken isimlerden biri olan Saint-Maximin, maçın ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle endişe yaratmıştı. Derbi sonrası stadı sekerek terk eden Fransız kanat oyuncusunun sağlık durumu merak konusuydu. Ancak bugün yapılan tetkiklerde ciddi bir durumun olmadığı öğrenildi.

Tedavi Süreci Hızla Tamamlanıyor

Hafif bir sakatlık geçiren Saint-Maximin, günü tedaviyle geçirerek toparlanma sürecini hızlandırdı. Teknik ekip ve sağlık heyeti, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Şu an için planlanan programa göre, herhangi bir aksilik olmazsa Saint-Maximin'in 2-3 gün içerisinde takımla birlikte antrenmanlara katılması bekleniyor. Bu gelişme, Fenerbahçe teknik heyeti ve taraftarlar için büyük bir rahatlama sağladı.

Osayi-Samuel Takıma Geri Döndü

Saint-Maximin'in yanı sıra sakatlık sorununu atlatan bir diğer isim olan Bright Osayi-Samuel de takıma katıldı. Uzun bir süredir bireysel çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu, bugünkü idmanın tamamında takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Palamut Fiyatları Karadeniz'de Fırtınalar Estiriyor

Palamut Fiyatları Karadeniz'de Fırtınalar Estiriyor