Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Amerikan futbolunu sevdik

Amerikan futbolunu sevdik

Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Antalyaspor, ligdeki ikinci maçında sahasında Isparta ekibi Üniversitespor'u 8-6 yendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amerikan futbolunu sevdik

Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Antalyaspor, ligdeki ikinci maçında sahasında Isparta ekibi Üniversitespor'u 8-6 yendi.Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Antalyaspor, ikinci maçında Isparta ekibi Üniversitespor ile karşılaştı. Antalyaspor Korumalı Futbol Takımı (Amerikan Futbol), Akdeniz Üniversitesi'ndeki sahasında oynadığı maçı 8-6 kazandı. Oynadığı iki lig maçında da galibiyet elde eden Antalyaspor, play-off müsabakalarına katılmak için önemli bir avantaj yakaladı.

Maç sonrası Antalyasporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı. Yağmura rağmen karşılaşmayı her iki takımın üniversitede öğrenim gören taraftarları da izledi. Taraftarlar tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi.

Antalyaspor Başantrönürü Emrah Tatlı, zorlu rakibe karşı oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Derbi maçı olarak nitelendirdikleri takıma karşı kazanılan galibiyetle play-off müsabakalarına katılmak için önemli avantaj yakaladıklarını kaydeden Tatlı, iki hafta sonra da Uludağ Timsahlar Gençlik Spor Kulübüyle deplasmanda oynayacaklarını belirtti. Tatlı, şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

 (DHA) -

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 üniversite kıyasıya yarıştı

4 üniversite kıyasıya yarıştı