Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Kocaelispor Otobüsüne Saldırı! Tabanca İle Otobüsün Arkasından Koştu

Kocaelispor Otobüsüne Saldırı! Tabanca İle Otobüsün Arkasından Koştu

Kocaelispor'un futbolcu ve teknik ekibini taşıyan otobüs, Bolu sınırında bir grup tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kocaelispor Otobüsüne Saldırı! Tabanca İle Otobüsün Arkasından Koştu
KAYNAK: İHA

Kocaelispor futbolcularını ve teknik ekibini taşıyan otobüs, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacakları Çorum Futbol Kulübü maçı için 21 Eylül Cumartesi günü Bolu sınırını geçerken, beklenmedik bir saldırıya uğradı. Olay esnasında otobüs, bir grup saldırganın hedefi oldu. Bu grup, otobüse tekme ve yumruklarla saldırırken, bir kişi de elindeki tabanca ile otobüsün arkasından koştu. O anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Kocaelispor Kulübü'nden sert tepki

Olay sonrası Kocaelispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan otobüste yer alan futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarının güvenliğinin tehlikeye atıldığı belirtilerek, saldırının sorumlularının yakalanması için Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"22 Eylül tarihinde Çorum Futbol Kulübü ile oynadığımız müsabakaya kara yolu ile giden kulübümüz futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarını taşıyan otobüsümüze, 21 Eylül tarihinde Bolu il sınırları içerisinde birkaç kendini bilmez tarafından gerçekleştirilen sözlü ve fiziki saldırı nedeniyle, ilgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanarak cezalandırılması adına Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. İlgili saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında en ağır cezaları almaları adına tüm yasal süreç kulübümüz tarafından titizlikle takip edilecektir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Marmaris'te yeni devlet hastanesi hizmete girdi

Muğla Marmaris'te yeni devlet hastanesi hizmete girdi