Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe Kayserispor'u 3-0 Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı

Göztepe Kayserispor'u 3-0 Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı

Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe, sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Göztepe Kayserispor'u 3-0 Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’in 6. haftasında Göztepe, evinde Kayserispor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. İlk dakikalardan itibaren üstün bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi, attığı gollerle üç puanı hanesine yazdırdı. Göztepe, bu sonuçla ligdeki iddiasını sürdürürken, Kayserispor ise deplasmandan puansız döndü.

Taha Altıkardeş’ten Erken Gol

Maçın henüz 13. dakikasında, Göztepe’nin sol kanattan kullandığı uzun taç atışında ön direğe gelen topa Taha Altıkardeş sağ ayağıyla dokundu ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Göztepe, mücadelede 1-0 öne geçti. Taha’nın attığı bu gol, maçın gidişatını belirleyen en önemli anlardan biri oldu.

Romulo’nun Golü İptal Edildi

15. dakikada, sol kanattan gelişen Göztepe atağında Juan ile verkaç yapan Romulo, uzak köşeye sol ayağıyla etkili bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Ancak, yapılan VAR incelemesi sonrası gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ve skor değişmedi.

Kayserispor Fırsatları Değerlendiremedi

Kayserispor, 23. dakikada Ramazan’ın sağ kanattan yaptığı ortada Nazon ile önemli bir fırsat yakaladı. Nazon, kaleci Lis ile karşı karşıya kaldı ancak şutunu kaleci Lis kurtardı. Deplasman ekibi, bu pozisyonu gole çeviremeyince maçta dengeyi sağlayamadı.

Göztepe İkinci Golü Buldu

45+3. dakikada, Göztepe’nin etkili atağında ceza sahası içinde topla buluşan Juan, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, Göztepe soyunma odasına rahat bir skorla gitti.

İkinci Yarıda Göztepe Farkı Açtı

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Göztepe, 60. dakikada Tijanic’in ceza sahasına girerek yaptığı vuruşla gole yaklaştı ancak kaleci Onurcan bu pozisyonda başarılı bir kurtarış yaparak farkın açılmasını önledi. Kayserispor, 78. dakikada Baran’ın ortasında Bahoken ile gol fırsatı yakaladı ancak Bahoken’in kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Doğan Erdoğan Maçı Bitirdi

Maçın son anlarında da etkili oyununu sürdüren Göztepe, 90+4. dakikada Doğan Erdoğan’ın ceza sahası dışından yaptığı düzgün vuruşla skoru 3-0’a getirdi. Sağ kanatta Nazım’ın ceza sahası dışına çevirdiği topu iyi değerlendiren Doğan Erdoğan, maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’dan ‘MartıTag’a Erişim Engeli’ Talebi

Antalya’dan ‘MartıTag’a Erişim Engeli’ Talebi