Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Boğarak Öld*rdü

Manisa'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Boğarak Öld*rdü

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde boşanma aşamasındaki G.E., eşi Selda Eller'i evde boğarak öl*ürdü. Tartışma, eşyaları almak için evine gitmesi sırasında çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manisa'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Boğarak Öld*rdü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, boşanma aşamasındaki G.E. (40), eşi Selda Eller’i (39) boğarak öld*rdü. Olay, G.E.’nin eşyalarını almak için eve gitmesi sırasında çıkan tartışma sonucu meydana geldi. İddialara göre, Selda Eller’in eşine uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrenen G.E., sinir krizi geçirerek eşini öldür*ü.

Uzaklaştırma Kararını Öğrenince Tartışma Çıktı

Yaklaşık bir ay önce Yunusemre Belediyesi’nde zabıta olarak işe başlayan G.E. ile güzellik salonu işleten eşi Selda Eller, ailevi sorunlar nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar vermişti. Çiftin boşanma davasının 3 Ekim tarihinde görüleceği öğrenildi. Selda Eller, G.E.'yi telefonla arayarak evdeki eşyalarını almasını istedi. Evin lüks bir sitede bulunduğu ve çiftin uzun süredir ayrı yaşadığı belirtildi.

Tartışma Cinayetle Sonuçlandı

G.E., eşyalarını almak üzere gittiği evde, Selda Eller’in kendisi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrendi. Bunun üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine G.E., eşini boğarak öld*rdü. Selda Eller’in cansız bedeni, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından evin çocuk odasında bulundu.

Katil Zanlısı, Polis Karakoluna Giderek İtiraf Etti

Eşini öldürdükten sonra Barbaros Polis Karakolu’na giden G.E., burada eşini öldür*üğünü itiraf etti. İtiraf üzerine polis ekipleri, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Selda Eller’in cansız bedeni, yapılan ilk incelemelerin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

İfadesinde Ağır Hakaretlere Maruz Kaldığını Söyledi

Polisteki ifadesinde G.E., eşinin kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu ve bu nedenle öfkelendiğini belirtti. İfadesinde, “Boşanma sürecinde yaşadıklarımız ve hakaretler beni çok sinirlendirdi. Kendimi kaybettim ve ne yaptığımı hatırlamıyorum. Pişmanım” dediği öğrenildi.

20 yıldır evli olan çiftin, biri erkek olmak üzere iki çocukları olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe Kayserispor'u 3-0 Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı

Göztepe Kayserispor'u 3-0 Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı