Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Deplasmanda Taraftarlarını Üzmüyor! En Az Gol Yiyen Ekip

Samsunspor Deplasmanda Taraftarlarını Üzmüyor! En Az Gol Yiyen Ekip

Samsunspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazanarak dikkat çekti. Geçen sezonun gerisinde kalmadan, güçlü bir savunma sergiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Samsunspor Deplasmanda Taraftarlarını Üzmüyor! En Az Gol Yiyen Ekip
KAYNAK: İHA

Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığı 19 maçta sadece 8 puan toplayan Samsunspor, bu sezon rakiplerine konuk olduğu 3 karşılaşmayı da kazanarak 9 puanı hanesine yazdırdı. FIFA’nın uyguladığı iki dönemlik transfer yasağına rağmen, sezona 12 futbolcusunu kaybederek başlayan kırmızı-beyazlı takım, sergilediği performansla dikkat çekiyor.

3 Karşılaşmayı Gol Yemeden Kazandı

Ligde geride kalan 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 12 puan toplayan Samsunspor, özellikle deplasman performansıyla öne çıkıyor. Geçen sezon deplasmanda yalnızca 1 galibiyet alabilen takım, bu sezon dış sahadaki 3 karşılaşmayı da gol yemeden kazanarak, önceki sezonu şimdiden geride bırakmayı başardı.

Ligin En Az Gol Yiyen Takımı

Alman Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde iyi bir savunma performansı sergileyen Samsunspor, 6 hafta sonunda ligde maç başına en az gol yiyen takım konumunda. Bu sezon 6 maçta sadece 3 gol kalarak, rakiplerine karşı etkili bir savunma sergiledi. Samsunspor, sırasıyla Gaziantep FK’yı 1-0, Hatayspor’u 3-0 ve Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup ederek dikkat çekti.

Önündeki Zorlu Maç Takvimi

Çarşamba günü lige hazırlanmaya başlayacak olan Samsunspor, önündeki 5 haftada sırasıyla Göztepe (ev sahibi), Adana Demirspor (deplasman), Fenerbahçe (ev sahibi), Kasımpaşa (deplasman) ve Antalyaspor (ev sahibi) ile karşılaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Konut Fiyatları Reel Olarak Düştü! İşte En Pahalı İller!

Türkiye'de Konut Fiyatları Reel Olarak Düştü! İşte En Pahalı İller!