Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Marc-Andre Ter Stegen'in Sezonu Kapattı! Kaleye Kim Geçecek?

Marc-Andre Ter Stegen'in Sezonu Kapattı! Kaleye Kim Geçecek?

Barcelona'nın deneyimli kalecisi Marc-Andre ter Stegen, Villarreal maçında yaşadığı ciddi sakatlık sonrası sezonu kapattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marc-Andre Ter Stegen'in Sezonu Kapattı! Kaleye Kim Geçecek?
KAYNAK: İHA

İspanya La Liga'nın 6. haftasında Barcelona, deplasmanda Villarreal'i 5-1'lik skorla geçmeyi başarsa da, Alman kaleci Marc-Andre ter Stegen'in yaşadığı sakatlık geceye damgasını vurdu. Maçın 44. dakikasında Villarreal'in kullandığı köşe vuruşu sırasında sakatlanan Ter Stegen, yerini yedek kaleci Inaki Pena'ya bırakmak zorunda kaldı. Yapılan ilk kontrollerin ardından Barcelona kulübü, Ter Stegen’in sağ diz patellar tendonunda kopma meydana geldiğini açıkladı.

Sezonun Geri Kalanında Yok

Barcelona, Ter Stegen'in sakatlığıyla sarsılırken, 32 yaşındaki kalecinin sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği bildirildi. Tecrübeli file bekçisi, bu sezon İspanya La Liga'da 6, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 maçta görev almıştı. Toplamda 7 karşılaşmada sahada yer alan Ter Stegen'in yokluğunda, Barcelona kalesini geçici olarak Inaki Pena koruyacak.

Inaki Pena İçin Fırsat Kapısı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yarım sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla dikkat çeken Inaki Pena, Ter Stegen'in yokluğunda Barcelona’nın birinci kalecisi olarak sahaya çıkacak. 24 yaşındaki İspanyol kaleci, bu fırsatı iyi değerlendirmek ve Barcelona'nın kaleci krizini en az hasarla atlatmasını sağlamak için hazır olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güzel Aşklar Diyarı Nerede Çekiliyor? İlk Bölümde Neler Yaşanacak?

Güzel Aşklar Diyarı Nerede Çekiliyor? İlk Bölümde Neler Yaşanacak?