Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset ‘Zafer’ sahaya indi

‘Zafer’ sahaya indi

Zafer Partisi Konyaaltı ilçe teşkilatı, Konyaaltı kent meydanına kurduğu çadırla ve açtığı stantla saha çalışmalarını başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Zafer’ sahaya indi

Antalya il kongresi sonrası, ilçe teşkilatlarının da kuruluşunu tamamlayan Zafer Partisi teşkilatları saha çalışmalarına başladı. Hafta sonu Konyaaltı kent meydanına kurulan stant önünde ve sahil bandındaki kafelerde vatandaşlara broşür dağıtan partili gençlere ilgi yoğun oldu. Bizzat stant önüne gelerek genel başkan Ümit Özdağ’a takdirlerini dile getiren vatandaşların üyelik formu doldurarak partiye kayıt olmaları, ilçe teşkilatı mensuplarınca memnuniyetle karşılandı. İl başkanı Yaşar Kökçe’nin de ziyaret ettiği stant da, İlçe başkanı Tuba Evliyaoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara üye kaydı yapıp rozet taktı.

 

“UYUM  İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Konyaaltı ilçe başkanı Tuba Evliyaoğlu, yaptığı açıklamada, “İlçe binamızı oluşturup, teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra partimizin hedeflerini ve çalışmalarını vatandaşlarımızla paylaşmak için sahaya indik, artık başta genel başkanımız sayın Ümit

Özdağ’ın çizdiği yolda yürüyüp, İl başkanımız Yaşar Kökçe ve tüm teşkilatlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz, atalarımız gibi zaferi sahada kazanacağız” dedi.

 

Antalya’nın diğer ilçelerinde de saha çalışmaları yapılacağı bilgisini veren parti yöneticileri,

düzensiz ve kontrolsüz göç konusunda, Ege adaları, Mavi Akdeniz ve ekonomi konusundaki politikalarını her alanda dile getireceklerini belirttiler.

 

AKDENİZ GERÇEK HABER





Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşini ve çocuklarını rehin aldı

Eşini ve çocuklarını rehin aldı