Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Erdoğan'dan AKP ve kabinede değişim sinyali geldi!

Erdoğan'dan AKP ve kabinede değişim sinyali geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 8. Büyük Olağan Kongresi öncesinde partide ve kabinede değişikleri değerlendireceklerini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'dan AKP ve kabinede değişim sinyali geldi!
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP, 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) kongre kararı aldı. 8. Büyük Olağan Kongre süreci çalışmaları yoğunlaşırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide ve kabinede olası değişiklik sinyali verdi.

Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. AKP ve kabinede değişim olup olmayacağı sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir. Hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız” dedi.

erdoğan: parti programı sürekli olarak değişime tabi

AKP'deki değişim süreciyle ilgili sorulara yanıt veren Erdoğan şunları söyledi: “Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabi idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir” 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2 milyon TL'nin aylık getirisi banka banka sıralandı

2 milyon TL'nin aylık getirisi banka banka sıralandı