Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset DEM Partili Milletvekili Ömer Öcalan’dan skandal paylaşım!

DEM Partili Milletvekili Ömer Öcalan’dan skandal paylaşım!

Terörist başı Abdullah Öcalan’ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, sosyal medyada amcasının gençlik yıllarına ait fotoğraf paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
DEM Partili Milletvekili Ömer Öcalan’dan skandal paylaşım!
KAYNAK: Haber Merkezi

Terörist başı Abdullah Öcalan’ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, sosyal medya platformu X’te tepki çeken bir paylaşımda bulundu. TBMM'de vekillik yapan Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan’ın gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınladı.

Ömer Öcalan’ın bu paylaşımı büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Öcalan’ın paylaşımını provokatif olarak değerlendirerek sert eleştirilerde bulundu.

Diyarbakır'da Eylemler Yasaklandı

Öte yandan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 13 Ekim Pazar günü Diyarbakır’da "Özgürlük mitingi" düzenlemeyi planlıyordu. Ancak, Diyarbakır Valiliği’nin eylem yasağı kararının ardından mitingin yapılamayacağı açıklandı. Diyarbakır Valiliği, 9 Ekim saat 00.01’den başlayarak 13 Ekim Pazar günü saat 23.59’a kadar kent genelinde açık alanlarda yapılacak her türlü toplu etkinlik, yürüyüş ve basın açıklamalarını yasakladığını duyurdu. Kararın, terörist başı Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının yıl dönümü nedeniyle yapılması planlanan eylemler üzerine alındığını belirtildi.

Ömer Öcalan Kimdir?

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan, 1987 yılında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Ömerli köyünde Mehmet ve Fehime Öcalan'ın çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde tamamladı.

Siyaset hayatına Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile adım atan Öcalan, 2014-2016 yılları arasında DBP'nin Mardin İl Eş Başkanlığı görevini üstlendi. Siyaset sahnesinde Kürt sorununa dair aktif rol aldı ve Demokratik Bölgeler Partisi'nde çeşitli görevlerde bulundu. Ömer Öcalan, evli ve iki çocuk babasıdır.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitimdeki Karanlık Son Bulsun

Eğitimdeki Karanlık Son Bulsun