Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da Kabristan Ziyareti Gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da Kabristan Ziyareti Gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da yakınlarının ve önemli şahsiyetlerin kabirlerini ziyaret ederek bayram öncesinde duygusal bir an yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da Kabristan Ziyareti Gerçekleştirdi
KAYNAK: ANKA

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı öncesinde memleketi Manisa’da kabristanı ziyaret etti. Şehzadeler ilçesi Çatal Mezarlığı'nda dedesi Agah Menemenlioğlu, anneannesi Sadriye Menemenlioğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in babası Ahmet Zeyrek ile 12 Eylül öncesi öldürülen eczacı meslektaşları Neşe Gülersoy ve Mete Erdem'in kabirlerini ziyaret ederek dua etti. Özel ayrıca, "Manisa Tarzanı" diye bilinen Ahmet Bedevi’nin kabrini de ziyaret etti.

A5C00E4C 42E3 48E2 9Dc9 E8A9B09E215C W

Manisa'nın Evladı Olarak Vurguladı

Özgür Özel, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, tatilin dinlenme fırsatı olacağını belirtti. Arefe günü Manisa'da geleneksel olarak yapılan kabristan ziyaretlerine değinen Özel, Manisa'nın öz değerlerine olan bağlılığını vurguladı. Özel, "Biz Manisa'nın evlatlarıyız. Ailemiz belli, soyumuz belli, evimiz belli. Mezarlarımızın yeri dahi belli. Bayramda da her sene olduğu gibi kabristan ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz." dedi.

1B3Aa367 E720 4581 9C54 2Fccafc1C1E8 W

Hizmet Vaadi ve Destek Sözü

Özgür Özel, Manisa'ya hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, Manisa'nın belediye başkanlarına destek sözü verdi. Özel, "Manisa ve ilçelerine adil hizmet edeceğiz. Siyasi ayrım yapmadan herkesin hakkını koruyacağız." şeklinde konuştu.

1B3Aa367 E720 4581 9C54 2Fccafc1C1E8 W

Kabristan Ziyaretine Katılanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kabristan ziyaretinde kardeşi Barış Özel'in yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve partililer de eşlik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den Ramazan Bayramı Mesajı

Özgür Özel'den Ramazan Bayramı Mesajı