Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Ferdi Zeyrek'ten Kadına Şiddetle İlgili Sert Açıklama

Ferdi Zeyrek'ten Kadına Şiddetle İlgili Sert Açıklama

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sosyal medyada geniş yankı uyandıran eski eşine yönelik şiddet görüntülerine tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ferdi Zeyrek'ten Kadına Şiddetle İlgili Sert Açıklama
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkilere yol açan bir şiddet olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Zeyrek, eski eşine demir sopayla şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada yayılan kişinin en ağır cezayı alması için tüm çabayı göstereceğini belirtti.

Sosyal Medyada Yayınlanan Şiddet Görüntüleri

Başkan Zeyrek, sosyal medya üzerinden paylaşılan ve kadına yönelik şiddet içeren görüntüleri "dehşet verici" olarak nitelendirdi. Görüntülerde, sokak ortasında hamile bir kadına şiddet uygulandığı gözler önüne serilmişti. Zeyrek, bu tür görüntülerin ve davranışların Manisa'da asla kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Gereken Cezayı Alacak

Şehirde şiddet mağdurlarının ve özellikle kadınların haklarını korumak için her türlü hukuki ve sosyal desteğin sağlanacağını belirten Zeyrek, "Bu mahlukatın gereken cezayı alması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Parti'den Bahçeli'ye Sert Tepki

DEM Parti'den Bahçeli'ye Sert Tepki