Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı Görevinden İstifa Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı Görevinden İstifa Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, partideki vicdan yaralayan uygulamalara yönelik yaptığı uyarılara rağmen değişiklik olmadığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı Görevinden İstifa Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, partideki vicdan yaralayan uygulamalara yönelik yaptığı uyarılara rağmen değişiklik olmadığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Parti içindeki istifa dalgası, son parti adaylarının belirlenmesiyle birlikte hız kazandı.

Yardımcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer Halkımıza ve parçası olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma; Genel Başkanımızın takdiri ile geldiğim Genel Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa ederek örgütümün takdiri ile seçildiğim Parti Meclisi görevime devam ederek örgütümüzün ve seçmenlerimizin sesi olmaya devam edeceğim…" ifadelerini kullandı.

Koza Yardımcı, yaptığı tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen CHP örgütlerinin ve seçmenlerin vicdanını yaralayan uygulamaların ısrarla devam ettiğini belirtti. Örgütlerden ve seçmenlerden gelen tepkilere kulak tıkamanın mümkün olmadığını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya eski merkez ilçe başkanı Mesut Kılcı hayatını kaybetti

CHP Antalya eski merkez ilçe başkanı Mesut Kılcı hayatını kaybetti