Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Antalya Ülkü Ocağı'na atanan isim belli oldu! Eski başkan konuştu

Antalya Ülkü Ocağı'na atanan isim belli oldu! Eski başkan konuştu

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, koltuğunu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kepez İlçe Başkanı Oğuzhan Dinçer’e bıraktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Ülkü Ocağı'na atanan isim belli oldu! Eski başkan konuştu
MUHABİR: Tayfun Akyatan


Antalya Ülkü Ocakları’na 19 Ağustos 2024 tarihinde ziyarette bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ‘Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Ocak Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk’ şeklindeki paylaşımından bir gün sonra yeni bir atamayı duyurdu. Yaklaşık 4 yıl boyunca Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevini yürüten Ferhat Aksoy, koltuğunu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kepez İlçe Başkanı
Oğuzhan Dinçer’e bıraktığını söyledi.

TOPLANTI SONRASI ATAMA


Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Antalya ziyareti sonrası yaptığı yeni atama dikkat çekti. Konuya ilişkin Akdeniz Gerçek gazetesine konuşan Ülkü Ocakları Antalya eski İl Başkanı Ferhat Aksoy, ¨Genel başkanımız yaz boyunca sürekli il ve ilçelere ziyaret gerçekleştirip istişare toplantıları yapacağını söylemişti. Annemin de kemoterapi tedavisi gördüğü için yaklaşık 3 aydır Erzurum’da refakat ediyorum. Bundan dolayı da toplantıya katılamadım. Genel başkanımız da anlayışla karşıladı bu durumu. Olağan bir süreç bu. Şu anlık başka bir yerde görev almak gibi bir durum söz konusu değil. Görevimi devrettiğim Oğuzhan Dinçer’e görevinde başarılar diliyorum¨ dedi. Aksoy, ¨Yaklaşık 4 yıl boyunca yapmakta olduğum, ömrümün her anında büyük bir şeref ve gurur nişanesi olarak taşıyacağım Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı görevini bugün itibariyle iki cihan kardeşim sayın Oğuzhan Dinçer başkanımıza devretmiş bulunuyorum¨ paylaşımıyla görevi devrettiğini açıkladı.
 


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası raporu: Türkiye'nin ihracat gelirleri ve döviz alımları incelendi

Merkez Bankası raporu: Türkiye'nin ihracat gelirleri ve döviz alımları incelendi