Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf: Çocuğumu Poğaça Verip Fuarda Bıraktım

Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf: Çocuğumu Poğaça Verip Fuarda Bıraktım

Müge Anlı’nın programında Hacer Çınaroğlu isimli bir kadın, 30 yıl önce oğlunu İzmit Fuarı'nda bıraktığını itiraf etti...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf: Çocuğumu Poğaça Verip Fuarda Bıraktım
KAYNAK: Haber Merkezi

Müge Anlı’nın programında Hacer Çınaroğlu isimli bir kadın, 30 yıl önce oğlunu İzmit Fuarı'nda bıraktığını itiraf etti. Programda ortaya çıkan detaylar, izleyicileri şoke etti.

"İllaki Biri Alır Diye Düşündüm"

Hacer Çınaroğlu, evlatlık verilen oğlunu bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı. Çınaroğlu, oğlunun Sakarya'da babası tarafından evlatlık verildiğini belirterek, başına ne geldiyse babasının bildiğini söyledi. Programa dahil olan eski eşi Seyfi Birbir ise, 1995 yılında çocuğunu İzmit Fuarı'nda bıraktığını şu sözlerle anlattı: "1995 yılında, 3 çocuğumla trenle İzmit Fuarı’na gittim. Lunaparkın orada bir çocuğumu eline poğaçasını verip öptüm ve fuarda bıraktım. İllaki biri alır diye düşündüm."

Çelişkili İfadeler Dikkat Çekti

Eski eş Seyfi Birbir, programda olayları hatırlamadığını iddia ederek çelişkili ifadeler kullandı. Ancak daha sonra çocuğunu fuarda bıraktığını kabul eden açıklamalarda bulundu. Bu itiraf, stüdyoda şok etkisi yarattı ve izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı.

Ailedeki Bir Diğer Acı Olay: Kız Çocuğunun Trajik Sonu

Programda ortaya çıkan bir diğer trajik olay, ailenin 3 çocuğundan biri olan kızın da aynı yıl evlatlık verildiği ve geri alındığıydı. İddialara göre, bu kız çocuğu daha sonra amcası tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı.

Şoke Eden İtiraflar ve Soruşturmanın Seyri

Müge Anlı'nın programında yaşanan bu gelişmeler, izleyicilerde derin bir üzüntü ve tepki yarattı. Olayların arka planının aydınlatılması ve çocuğun akıbetinin belirlenmesi için yetkililer harekete geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmandan kritik uyarı: Madde kullanımı şiddet olaylarını artırıyor

Uzmandan kritik uyarı: Madde kullanımı şiddet olaylarını artırıyor