Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Reha Muhtar’dan Önemli Gelişme: Başka Hastaneye Sevk Edildi

Reha Muhtar’dan Önemli Gelişme: Başka Hastaneye Sevk Edildi

Ünlü gazeteci Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonrası 3 ay hastanede tedavi gördü. Muhtar, başka bir hastaneye sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reha Muhtar’dan Önemli Gelişme: Başka Hastaneye Sevk Edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonrası yaklaşık 3 aydır hastanede tedavi altında bulunuyordu. Son gelen bilgilere göre, Muhtar’ın sağlık durumu iyileşme gösterdi ve başka bir hastaneye sevk edilerek tedavi sürecinde önemli bir aşamaya geçildi.

İki Kez Entübe Edildi

Reha Muhtar, geçtiğimiz Temmuz ayının ortasında evinde merdivenden düşerek ağır yaralanmıştı. Sarıyer Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırılan Muhtar, bu süreçte iki kez entübe edildi. Ancak sağlık durumu zamanla iyileşmeye başladı.

Başka Hastaneye Sevk Edildi

Ünlü televizyoncu, 3 Ekim 2024 tarihinde tedavi gördüğü hastaneden Ataşehir'deki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Bu yeni hastanede Muhtar’ın tedavisinde fizik tedaviye ağırlık verildiği öğrenildi.

İyi Olduğunu Dostlarına İletti

Reha Muhtar’ın, önceki gün kendisini ziyarete gelen bir meslektaşı aracılığıyla dostlarına "iyiyim" mesajı gönderdiği bildirildi. Muhtar’ın tedavi süreci, fiziksel iyileşmeye odaklanarak devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Regl Açıklaması

Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Regl Açıklaması