Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu Evlendi: Yabancı Damat Yerli Damat Oldu

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu Evlendi: Yabancı Damat Yerli Damat Oldu

Ünlü oyuncu Özgür Çevik, 4 yıllık sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi. Düğünde Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimler de yer aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu Evlendi: Yabancı Damat Yerli Damat Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Özgür Çevik, “Yabancı Damat” dizisindeki Niko karakteriyle hafızalarda yer edinen bir isim olarak, 4 yıllık sevgilisi Hatice Kartoğlu ile Karaköy'de düzenlenen bir törenle evlendi.

Düğünde Ünlü İsimler Bir Araya Geldi

Özgür Çevik'in mutlu gününe, sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Düğünde yer alan dostları arasında Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş, Binnur Kaya ve Hasibe Eren gibi isimler dikkat çekti. Çevik’in 4 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırması, katılanların mutluluğuna da yansıdı.

Ünlülerden Renkli Yanıtlar

Muhabirlerin, “Sıra size ne zaman gelecek?” sorusuna Engin Akyürek, “Annem de bu sorunun yanıtını çok merak ediyor. Bunun için önce birini bulmak gerek” diyerek esprili bir yanıt verdi. Düğünde yer alan Tolga Sarıtaş ise, “Özgür’ü böyle görmek çok mutluluk verici” şeklinde konuştu.

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu’nun düğünleri, sevdikleri ve dostlarıyla dolu, neşeli bir ortamda gerçekleşti. Evlilikleri, çiftin ilişkisini bir adım daha ileri taşıyan önemli bir anı olarak kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkolog Yazardan Dikkat Çeken Açıklama: Cumhuriyet'in Mahsulüyüm

Türkolog Yazardan Dikkat Çeken Açıklama: Cumhuriyet'in Mahsulüyüm