Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Regl Açıklaması

Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Regl Açıklaması

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, regl konusundaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Kadın olmanın normal bir süreç olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hafsanur Sancaktutan’dan Dikkat Çeken Regl Açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Marie Claire dergisine verdiği röportajda regl konusundaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Sancaktutan, kadın olmanın normal bir süreç olduğunu vurgularken, set ortamında regl olduğunu erkek meslektaşlarına rahatça ifade ettiğini söyledi.

"Regl Olmak Normal, Erkeklere Söylüyorum"

Sancaktutan, "Sette regl olursam, erkeklere bilerek 'Regl oldum' diyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu normal" dedi. Kadınların regl dönemlerini saklamak zorunda olmadıklarını ifade eden oyuncu, bu doğal sürecin toplumda daha fazla normalleştirilmesi gerektiğini belirtti.

"Kadın Demek İlerlemek Demek"

Oyuncu, röportajda ayrıca kadın haklarına da dikkat çekerek, "Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Sancaktutan'ın regl açıklaması sosyal medyada iki farklı görüşün ortaya çıkmasına neden oldu. Bazı kullanıcılar "Bunu göze sokmaya gerek yok" yorumunda bulunurken, diğerleri "Çok doğal, söylenebilir" diyerek Sancaktutan'ı destekledi.

Ceyda Düvenci de Benzer Bir Açıklama Yapmıştı

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de daha önce regl hakkında dikkat çeken bir açıklama yapmıştı: "Erkekler çekmecelerinde ped bulundursun. Kadın arkadaşınız size 'Ped var mı?' diye sorabilsin. Bu hayatı değiştirecek bir şey."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kolaya Dev Zam! Yeni Fiyatlar Belli Oldu! Kola Ne Kadar Oldu?

Kolaya Dev Zam! Yeni Fiyatlar Belli Oldu! Kola Ne Kadar Oldu?