Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin “İnci Taneleri” Yeni Sezona Zirvede Başladı: Azem Neden Hapiste?

“İnci Taneleri” Yeni Sezona Zirvede Başladı: Azem Neden Hapiste?

Yılmaz Erdoğan'ın başrolde olduğu "İnci Taneleri" ikinci sezonun açılışında reyting birincisi oldu. Dizi, Azem'in hapishane sırlarını açığa çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“İnci Taneleri” Yeni Sezona Zirvede Başladı: Azem Neden Hapiste?
KAYNAK: Haber Merkezi

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünde yer aldığı “İnci Taneleri”, ikinci sezonun ilk bölümüyle tüm kategorilerde reyting birincisi oldu. Dizi, duygusal sahneleri ve çarpıcı olay örgüsüyle izleyiciyi ekran başına kilitlerken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Azem'in Hapisteki Sırları Ortaya Çıkıyor

Sezonun açılış sahnesi, izleyiciyi Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde hapiste olduğu anlarla karşıladı. Hapishanede "İnci Taneleri" kitabının yazarı olarak mahkumlara yaşadıklarını anlatan Azem’in geçmişi ve hapiste olmasının sebepleri merak konusu oldu. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde Azem’in yaşadıklarının perde arkasının aydınlanacağı sinyalleri verildi.

Nehir ve Cihan’ın Karşılaşması

Dizinin 18. bölümünde Nehir (Sera Kutlubey) ve Cihan (Kubilay Aka), annelerinin doğum gününü kutlamak için mezarlığa gittiklerinde babaları Azem ile karşılaştı. Yıllardır hayalini kurduğu bu anın mutluluğunu yaşayan Azem, Nehir’in sert tepkisiyle sarsıldı. Nehir, Cihan’ın Azem’i çağırdığını öğrenince kardeşini seçim yapmaya zorladı.

Yıldız, Zahir’i Vurdu

Dizide gerilim dolu sahneler yaşandı. Dilber (Hazar Ergüçlü), Zerre (Orkuncan İzan) ve Yıldız (Ümit Beste Kargın), sokakta karşılaştıkları Zahir’in (Mustafa Yıldıran) saldırısına uğradı. Zahir’in Dilber’i öldürmeye yeltenmesi üzerine Yıldız, yere düşen silahı alarak Zahir’i vurdu ve olayın seyri tamamen değişti.

Dilber ve Arkadaşları Saklanıyor

Zahir’in adamları ve tefecilerden kaçan Dilber, Zerre ve Yıldız için tehlike büyürken, Nergis devreye girdi. Gruba, Nehir’in düğün davetine katılacaklarını söyleyerek Göcek’e gitme planı önerdi.

Cihan’a Reyyaz’dan Tehdit

Bölümün final sahnesinde, Azem düğüne davetli olmadığı için oğluna eşinin inci kolyesini vererek Nehir’e takmasını istedi. Cihan bu anlarda duygusal anlar yaşarken, Reyyaz’ın (Selim Erdoğan) adamları Güngör’ün kafesine saldırarak Cihan’a gözdağı verdi.

Reytinglerde Zirveye Oturdu

İnci Taneleri, ikinci sezonun ilk bölümüyle yüksek izlenme oranlarına ulaşarak reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Özellikle duygusal sahneleri ve güçlü diyaloglarıyla dikkat çeken bölüm, sosyal medyada da gündem oldu.

Güçlü Kadro ve Senaryo

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ve Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da İnşaatta Strafor Yangını: Gökyüzünü Siyah Dumanlar Kapladı

Antalya’da İnşaatta Strafor Yangını: Gökyüzünü Siyah Dumanlar Kapladı