Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Müge Anlı'da C*nayet İtirafı: Canlı Yayında Gözaltına Alındı

Müge Anlı'da C*nayet İtirafı: Canlı Yayında Gözaltına Alındı

Gaziantep'te 5 yıl önce ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime, babasının cinayete kurban gittiğini itiraf etti. Annesi ve sevgilisi gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı'da C*nayet İtirafı: Canlı Yayında Gözaltına Alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

5 yıl önce Gaziantep’te ölü bulunan Cengiz Karademir’in kızı Naime Karademir, Müge Anlı’nın canlı yayınında babasının cinayete kurban gittiğini itiraf etti. Şok eden açıklamaların ardından Naime Karademir, annesi ve annesinin sevgilisi gözaltına alındı.

Cinayetin Ardındaki Sır Perdesi Müge Anlı’da Aralandı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 5 yıl önce evinde ölü bulunan Cengiz Karademir’in şüpheli ölümü üzerine, Karademir ailesi Müge Anlı’dan yardım istedi. Olayın aydınlatılması için programa katılan Cengiz Karademir’in kızı Naime Karademir, canlı yayında herkesi şoke eden itiraflarda bulundu.

“Babamı Boğmaya Çalışırken Gördüm”

Naime Karademir, babasının ölümünden annesinin sevgilisi Şehmus’u sorumlu tuttuğunu belirterek, “Annem, babamın yemeğine ilaç katmamı istedi. Babam uyuduktan sonra onu boğarken benim de bacaklarına bastırarak çırpınmasını engellememi söyledi. O gün kabul etmedim ve ağladım. Ancak ertesi gün ilacı babamın çayına attım. Babam teravih namazı için evden çıkarken annemin sevgilisi Şehmus içeri girdi. Şapka, gözlük ve eldiven takmıştı. İçeride babamı boğmaya çalışırken babam direnmeye çalışmış. Yardım istemek için balkona çıkmış ve daha sonra bayılmış. Şehmus, babamın öldüğünden emin olmak için onu üçlü priz kablosu ile boğmuş” dedi.

Canlı Yayındaki İtiraf İhbar Kabul Edildi

Naime Karademir’in canlı yayındaki bu kan donduran itirafları üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı hemen harekete geçti. Yapılan açıklamaları ihbar kabul eden savcılık, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Eski Eş ve Sevgilisi Gözaltında

Başlatılan soruşturma kapsamında, Cengiz Karademir’in eski eşi Emine Uçar evinde, sevgilisi Şehmus ise iş yerinde gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve yurtdışı çıkış yasağı konuldu. Naime Karademir ve kardeşleri ise canlı yayının ardından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Cinayet Soruşturması Devam Ediyor

Müge Anlı’daki bu çarpıcı itiraflar, 5 yıl önce şüpheli şekilde ölen Cengiz Karademir’in cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Cinayet soruşturması derinleştirilerek devam ederken, olayla ilgili yeni gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitlis Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Vali açıklama yaptı

Bitlis Tatvan'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Vali açıklama yaptı