Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran Evlilik Yolunda: Nikah İtalya'da

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran Evlilik Yolunda: Nikah İtalya'da

Ünlü şarkıcı Reynmen, Miss Turkey 2017 finalisti Emire Cansu Kurtaran ile İtalya'da evleniyor. Çiftin düğünü sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran Evlilik Yolunda: Nikah İtalya'da
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, uzun süredir birlikte olduğu Miss Turkey 2017 finalisti Emire Cansu Kurtaran ile bugün evleniyor. Ünlü çiftin düğünü İtalya'da gerçekleşecek.

Düğün İçin İtalya’ya Gittiler

"Reynmen" adıyla tanınan şarkıcı ve YouTuber Yusuf Aktaş, müzik kariyerinde hit olmuş "Derdim Olsun", "Leila", "Ela" gibi şarkılarıyla bilinirken, özel hayatıyla da sıkça gündemde yer aldı. Ünlü şarkıcı, 30 Nisan tarihinde sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a yaptığı evlilik teklifiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Çift, bugün İtalya’da düzenlenecek olan düğün için yola çıkarak nikah masasına oturacaklarını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptılar

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran, düğün öncesinde İtalya’ya gittikleri anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Reynmen, paylaşımlarında bugünün tarihini ekleyerek gelin ve damat emojilerine yer verdi. Bu paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Reynmen'in Hayranları Düğünü Heyecanla Takip Ediyor

Ünlü çiftin düğünü, hayranları ve sosyal medya takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İtalya'da gerçekleşecek olan bu özel gün, şarkıcının hayran kitlesi arasında heyecan yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig ve 1. Lig'e ara verildi: Futbolda haftanın programı

Süper Lig ve 1. Lig'e ara verildi: Futbolda haftanın programı