Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Besim Tibuk ve Serap Tibuk'un 750 Milyonluk Boşanma Davasında Karar!

Besim Tibuk ve Serap Tibuk'un 750 Milyonluk Boşanma Davasında Karar!

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk ve eşi Serap Tibuk'un boşanma davasında tazminat talepleri düşürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Besim Tibuk ve Serap Tibuk'un 750 Milyonluk Boşanma Davasında Karar!
KAYNAK: Haber Merkezi

Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Besim Tibuk ile 36 yıllık eşi Serap Tibuk’un boşanma davasında son aşamaya gelindi. Yargıtay’ın 2 Aralık'ta vereceği kararla süreç nihayete erecek.

750 Milyon TL’lik Tazminat Talebi Düşürüldü

İş insanı Besim Tibuk ve eşi Serap Tibuk’un boşanma davası, tazminat ve nafaka talepleriyle uzun süredir gündemde. Serap Tibuk’un talep ettiği 750 milyon TL’lik maddi tazminat, itirazın ardından 50 milyon TL’ye düşürüldü. Ayrıca Serap Tibuk, 100 milyon TL manevi tazminat ve aylık 500 bin TL yoksulluk nafakası istemişti.

Mahkeme Kararına İtirazlar

Mahkemenin verdiği manevi tazminatın kaldırılması ve yoksulluk nafakasının 350 bin TL’ye indirilmesi kararını Serap Tibuk kabul etmeyerek Yargıtay’a taşıdı. Aynı şekilde, Besim Tibuk da tazminat vermek istemediğini belirterek Yargıtay’a başvurdu.

Nihai Karar 2 Aralık’ta

Tarafların itirazlarıyla süreç Yargıtay’a taşınırken, nihai karar 2 Aralık 2024 tarihinde açıklanacak. Uzun süredir kamuoyunda görünmeyen Besim Tibuk, özellikle 1990’lı yıllarda Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı olarak dikkat çekmişti. Tibuk ve eşi Serap Tibuk’un evliliği bu yılın ocak ayında sona erdi.

Boşanma Davasında Karar

Besim Tibuk ile Serap Tibuk arasındaki boşanma davasında mahkeme, Serap Tibuk lehine 50 milyon TL maddi tazminat ve aylık 350 bin TL nafakaya hükmetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat’ta 17 Yaşındaki C31K Grup Yöneticisine Ev Hapsi Cezası

Tokat’ta 17 Yaşındaki C31K Grup Yöneticisine Ev Hapsi Cezası