Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Lohusa Filmi İkinci Haftasında da Liderliğini Koruyor

Lohusa Filmi İkinci Haftasında da Liderliğini Koruyor

Gupse Özay’ın başrolünde yer aldığı ve senaryosunu kaleme aldığı “Lohusa” filmi, vizyona girdiği günden bu yana liderliğini koruyarak ikinci haftasında da en çok izlenen film oldu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lohusa Filmi İkinci Haftasında da Liderliğini Koruyor
MUHABİR: Kamer Durdu

Gupse Özay’ın başrolünde yer aldığı ve senaryosunu kaleme aldığı “Lohusa” filmi, vizyona girdiği günden bu yana liderliğini koruyarak ikinci haftasında da en çok izlenen film oldu. Film, yeni bir annenin doğumdan sonra yaşadıklarını mizahi bir dille ele alıyor.

Lohusa filminin Oyuncu Kadrosu

“Lohusa” filminin oyuncu kadrosunda birçok yetenekli isim yer alıyor. Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Elif Nur Kerkük, Cihan Albayrak, Alper Baytekin gibi yetenekli oyuncular, rol aldı.

Lohusa filminin Konusu Ne?

“Lohusa” filmi, yeni ebeveynlerin doğumdan sonraki 40 günlük sürecini mizahi bir dille ele alıyor. Bu süreç, genellikle doğumdan sonraki ilk altı haftalık süreç olarak bilinir ve filmde, yeni ebeveynlerin yaşadığı birbirinden komik olaylar anlatılıyor.

Filmdeki kahramanlarımız Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla beklerken ‘komedinin doğumu başlıyor!’ Hamilelik döneminde, doğumdan sonra hayatının değişeceğine aldırmayan Burcu, aynı zamanda lohusa depresyonu da yaşamayacağından son derece emin. Ancak işler pek de düşündüğü gibi gitmiyor… Böylece Burcu ve Onur’un kahkaha tufanına dönüşen olaylarla başa çıkma şekli hem eğlenceli hem de duygusal bir hikayeye dönüşüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da motosikletle uçurumdan yuvarlandı

Hatay'da motosikletle uçurumdan yuvarlandı