Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat UNESCO Dünya Mirası Gezileri Ankara’da Başladı

UNESCO Dünya Mirası Gezileri Ankara’da Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarih ve kültür meraklıları için Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi’ni keşfetmeye davet ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UNESCO Dünya Mirası Gezileri Ankara’da Başladı
KAYNAK: İHA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kültürel mirası ve turizmi canlandırmak amacıyla yeni bir inisiyatif başlattı. Başkentlilerin tarihlerini daha yakından tanımalarını sağlamak için şehir gezilerine devam ediyor.

Ankara Miras Şantiye Gezileri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus bölgesinin zengin tarihini keşfetmek isteyenler için çeşitli şantiye gezileri düzenliyor. Roma Tiyatrosu, Ankara Kalesi ve Arkeopark gibi önemli noktaları kapsayan bu geziler, şehrin tarihi dokusunu ziyaretçilere detaylı bir şekilde sunmayı hedefliyor.

Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “UNESCO Dünya Mirası Gezileri”, Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi’ni tanıtmayı amaçlıyor. Bu tarihi mekanlar, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınmış önemli yapılar arasında yer alıyor.

Ücretsiz Rehberli Geziler

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen geziler, uzman rehberler eşliğinde ücretsiz olarak düzenleniyor. Katılımcılar, Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi’nin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olmanın yanı sıra, merak ettikleri soruları da rehberlere yöneltebiliyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK Açıkladı Binlerce Kişinin Emekli Maaşı Kesilecek!

SGK Açıkladı Binlerce Kişinin Emekli Maaşı Kesilecek!