Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Turizmde kadın konuşulacak

Turizmde kadın konuşulacak

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Konyaaltı Şube Yönetimi, turizm sektöründeki kadın emekçilerin güçlendirilmesi için neler yapılması gerektiğini akademisyen, hukukçu, sendika yönetimi ve turizm işçisinin katıldığı bir panelle masaya yatıracak. Pa

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turizmde kadın konuşulacak

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Konyaaltı Şube Yönetimi, turizm sektöründeki kadın emekçilerin güçlendirilmesi için neler yapılması gerektiğini akademisyen, hukukçu, sendika yönetimi ve turizm işçisinin katıldığı bir panelle masaya yatıracak. Panelin kolaylaştırıcısı TÜKD Genel Başkanı Prof. Dr. Gaye Erbatur olacak.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Genel Başkanı Prof. Dr. Gaye Erbatur, derneğin Konyaaltı Şubesi’nce organize edilen “Kadının Turizmde Güçlendirilmesi” konulu panel için Antalya’ya geliyor.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Konyaaltı Şube Başkanı Hilâl Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamada 21 Ocak Çarşamba günü “Kadının Turizmde Güçlendirilmesi” başlığıyla bir panel düzenleyeceklerini kaydetti. Turizmin başkenti olarak adlandırılan Antalya’da sektörde istihdam oranı yüksek olan kadının çalışma koşullarının irdelenip güçlendirilmesi için yapılacakların masaya yatırılacağını belirten TÜKD Şube Başkanı Hilal Yıldız, “Bu amaçla Genel Başkanımızın yönetiminde Prof. Dr. Zekiye Gülser Öztunalı Kayır, Av. Zeliha Şengöz, Devrimci Turizm İşçi Sendikası eş Başkanı Didem Erkıvanç Türkay ve sendikalı turizm işçisi Semra Yelsali konuyu tartışacaklar” dedi.

Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak olan panel, Antalya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Vahide YANIK

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Sokak Kedisi Besle’ gurubu

‘Sokak Kedisi Besle’ gurubu