Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar Söyleşisi Akdeniz Üniversitesi’nde Düzenlendi

Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar Söyleşisi Akdeniz Üniversitesi’nde Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar” söyleşisinde lise öğrencileriyle buluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar Söyleşisi Akdeniz Üniversitesi’nde Düzenlendi
KAYNAK: Akdeniz Üniversitesi/ Bülten

Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet’in Yüzü Kadınlar söyleşisi düzenlendi.

Konuşmacılar ve Katılımcılar

Konuşmacıları arasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın olduğu söyleşiye, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Konyaaltı Kaymakamı Rahmi Köse, Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Program kapsamında Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ile Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Patara Antik Kenti Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu, İlk Kadın Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongre Başkan Yardımcısı Gaye Doğanoğlu, ilk kadın hava kontrolörü Nevin Doman deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.IMG_0771_1349x899

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın Mesajları

Lise öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, önemli mesajlar verdi. Kendini adamak ve emek vermenin başarının anahtarı olduğunu belirtti. Ayrıca yurt dışında eğitim hayali kuran gençlere de seslenerek, ülkemizin değerini vurguladı ve ülkenin güçlülüğünün kişisel başarıya etkisine dikkat çekti. Özellikle kız çocuklarından büyük şeyler beklediklerinin altını çizen Prof. Dr. Özlenen Özkan, Cumhuriyetin en büyük kazanımının kadın olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhuriyet'in 100. yılında Mina Cemre Hepgür dünya şampiyonu oldu

Cumhuriyet'in 100. yılında Mina Cemre Hepgür dünya şampiyonu oldu