Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları: Hangi görevlere kimler atandı?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları: Hangi görevlere kimler atandı?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne Özcan Şahin ve Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdürlüğü'ne Erbil Özdemir atandı. Atama kararlarının detayları ve kamuoyundaki yansımaları merakla bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları: Hangi görevlere kimler atandı?
KAYNAK: ANKA

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne Özcan Şahin ve Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdürlüğü'ne Erbil Özdemir atandı.

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararlara göre; Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne Özcan Şahin, görevden alınan Veysel Uyar'ın yerine Milli Savunma Bakanlığı Lojistik Genel Müdürlüğü'ne Erbil Özdemir, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Vergi Başmüfettişlikleri görevlerine ise 49 yeni isim atandı.

Afe0701A 52Fa 411A A928 E262Ae3619F5 W

Yeni Atamalarla İlgili Detaylar

Atama kararlarına göre, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nde Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne getirilen Özcan Şahin, daha önce farklı bir pozisyonda görev yapıyordu. Bu atama ile birlikte, kurumun bölge müdürlüğü görevine getirilen Şahin'in performansı ve deneyimi merak konusu oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'nda ise, Lojistik Genel Müdürlüğü'ne Erbil Özdemir atanırken, bu göreve atanmadan önce hangi pozisyonda bulunduğu ve kariyerindeki diğer detaylar ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda ise, Vergi Başmüfettişlikleri görevlerine atanan 49 yeni isim ile ilgili detaylar incelenmeye devam ediyor. Bu yeni atamaların, bakanlık bünyesindeki vergi denetim ve incelemelerinde nasıl bir değişiklik yaratacağı ise merak konusu.

B91Fc052 611D 4E72 83A2 1De8Fca27E47 W

Atamaların Kamuoyuna Etkisi

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan bu atamaların kamuoyunda nasıl bir yankı uyandıracağı ve ilgili kurumlardaki çalışmaları nasıl etkileyeceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Özellikle, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığı gibi kritik kurumlardaki atamaların, ilgili sektörlerdeki faaliyetlere etkisi yakından takip edilecek.

7B7116D7 2Ed0 4Bd1 8985 F2649121C421 WBb3B78C9 Bad2 4C74 95D7 4159C1F3F6E6 W

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Elektrik Kesintisi! 9 Mart 2024 Cumartesi

Antalya ve İlçeleri Elektrik Kesintisi! 9 Mart 2024 Cumartesi