Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Kemer 2024 Turizm Sezonu İçin Yeni Tanıtım Filmi Hazırladı

Kemer 2024 Turizm Sezonu İçin Yeni Tanıtım Filmi Hazırladı

Kemer Belediyesi, 2024 turizm sezonu öncesinde “Kemer: doğa, macera ve lüks tatilin buluşma noktası” sloganıyla yeni bir tanıtım filmi hazırladı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer 2024 Turizm Sezonu İçin Yeni Tanıtım Filmi Hazırladı
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediyesi, 2024 turizm sezonu öncesinde “Kemer: doğa, macera ve lüks tatilin buluşma noktası” sloganıyla yeni bir tanıtım filmi hazırladı. Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer’in eşsiz doğası, turkuaz koyları, macera ve lüks tatil seçeneklerini gösteren bu film, ilk kez 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) Kemer standında gösterildi.

Film, İzleyicilerden Tam Not Aldı

Turizm profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri, yeni Kemer tanıtım filmini beğeniyle karşıladı. İlk defa izleyenler, Kemer’in bu kadar turizm çeşitliliğine sahip olduğunu bilmediklerini ve bu filmle destinasyonun bilmedikleri yönlerini keşfettiklerini belirttiler.

Kemer’in Özel Yeri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni Kemer tanıtım filmi hakkında yaptığı açıklamada, Kemer’in dünyadaki turizm destinasyonları arasında ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Kemer’in, deniz, güneş, doğa ve alternatif turizm seçenekleriyle misafirlerine aynı yerde farklı mevsimler yaşama imkanı sağladığını belirtti.

Başkan Topaloğlu, “İklimsel ve coğrafi konumu itibariyle Kemer, Akdeniz çanağının en özel turizm destinasyonudur. 2024 turizm sezonu öncesinde fuar ve tanıtım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yeni tanıtım filmi ile de hedefimiz, Kemer’in turizm çeşitliliğini ve güzelliklerini dijital platformlarda izleyicilere ulaştırmak.” dedi. Bu, Kemer’in turizm potansiyelini ve çeşitliliğini daha geniş kitlelere tanıtmak için atılmış önemli bir adımdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taksici cinayetinde katil Delil Aysal için istenen ceza belli oldu!

Taksici cinayetinde katil Delil Aysal için istenen ceza belli oldu!