Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem İstanbul Barosu’nun beklediği o karar çıktı

İstanbul Barosu’nun beklediği o karar çıktı

İstanbul Barosu Başkanı Avukat Filiz Saraç, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Adli Yardım Fonu' ndaki ödenek yetersizliği sorununu çözmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan çalışmaların sonuçlandığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Barosu’nun beklediği o karar çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Barosu Başkanı Avukat Filiz Saraç, resmi sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaptı. Saraç, 'Adli Yardım Fonu'nda yaşanan ödenek yetersizliği sorununu çözmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile yapılan çalışmaların sonuç verdiğini açıkladı.

Saraç paylaşımında, 'Adli Yardım Fonu'nda yaşanan ödenek yetersizliği sorununu çözebilmek için Baro Başkanlığımızca yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 05.12.2023 ve 09.07.2024 tarihlerinde taleplerimiz, görüşmelerimiz ve takibimizle konu Belediye Meclisinin Temmuz ayı gündemine alınmış ve bugünkü oturumunda görüşülerek kabul edilmiştir' ifadelerine yer verdi.

Bu kapsamda, Avukatlık Kanunu'nun 180. Maddesi gereği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Adli Yardımda görev alan avukatların beklemekte olan vekalet ücreti alacaklarının karşılanabilmesi amacı ile en yakın zamanda bir protokol yapılacağını ve meslektaşlarının bilgilendirileceğini belirtti.

İstanbul Barosu’nun beklediği o karar çıktı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sigara Fiyatlarına Rekor Zam!

Sigara Fiyatlarına Rekor Zam!