Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul'da Gerçekleşen Düğünde Polis Şiddeti!

İstanbul'da Gerçekleşen Düğünde Polis Şiddeti!

Avukat Sertuğ Sürenoğlu'nun yaşadığı polis şiddeti iddiası, dosyanın 'işkence' suçu olasılığı nedeniyle Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine sebep oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da Gerçekleşen Düğünde Polis Şiddeti!
KAYNAK: ANKA

13 Nisan 2019'da, İstanbul'da gerçekleşen bir düğün programında, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasıyla beraber, İstanbul'daki Çırağan Sarayı yolunun trafiğe kapatılmasına tepki gösteren avukat Sertuğ Sürenoğlu'nun yaşadığı olay, polis aracı içinde darp edildiği iddiasıyla gündeme geldi.

Soruşturma Süreci ve Hukuki Gelişmeler

Sürenoğlu, yaşadığı olayı "Cumhurbaşkanı yakın korumaları tarafından bir araca alınarak darp edildiği, yoğun şiddete, eziyet ve işkenceye maruz kaldığı" gerekçesiyle polis korumalarından şikayetçi oldu. Ancak yapılan soruşturma sonucunda "kovuşturmaya yer yok" kararı verildi. Bu kararın ardından Sürenoğlu, karara itiraz etti.

İlk Duruşma ve Katılımcılar

İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, müşteki Sertuğ Sürenoğlu ve avukatlarıyla birlikte Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı, Avukat Hakları Genel Sekreteri Av. İbrahim Burak, İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç ve Muğla, Tekirdağ, İzmir Barolar Birliklerinden temsilciler katıldı.

Dosyanın Ağır Ceza Mahkemesine Gönderilmesi

Duruşma savcısı, yaptığı mütalaada, sanıklara isnat edilen eylemin 'işkence' suçunu oluşturma ihtimali bulunduğunu belirterek dosyanın Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesini talep etti. Mahkeme de bu talebi kabul ederek dosyanın yetkili Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da Bağımlı Genç Üvey Annesini Sokak Ortasında Ö*dürdü

İstanbul’da Bağımlı Genç Üvey Annesini Sokak Ortasında Ö*dürdü