Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Erdem’den geçmiş olsun mesajı

Erdem’den geçmiş olsun mesajı

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP önce Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdem’den geçmiş olsun mesajı


CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP önce Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem önceki dönem Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal'ın Ankara'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Ankara'da İbni Sina Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren İl Başkanı Erdem, önceki dönem Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal'ın bugün Sabahın erken saatlerinde solunum sıkıntısı, yüksek ateş ve çarpıntı şikayetleriyle önce bir özel hastaneye Ardından İbni Sina Hastanesi'ne götürüldüğünü ve burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını söyledi.

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ve önceki dönem Milletvekili  Osman Kaptan’dan da bilgi alan Erdem;  Baykal'a damar tıkanıklığı teşhisi konduğunu, beyine giden damarların açıldığını, sol kol ve sol bacakta kuvvet kaybı olduğunu bilincinin açık olduğunu, şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini söyledi. Erdem, “önceki dönem Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’a ailesine ve partililerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.” dedi.(Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu görüntü mazide kaldı

Bu görüntü mazide kaldı