Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

EMO’da ilk aşure

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Antalya Şubesi’nce 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde geleneksel hale getirilmesi planlanan aşure etkinliği yapıldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EMO’da ilk aşure

EMO Antalya Şubesi’nin Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi’ndeki oda binasının bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe EMO Antalya Şube Başkanı Şaban Tat’ın ve yönetiminin yanı sıra Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Profesör Doktor İbrahim Atmaca, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, EMO Antalya Şube eski Başkanı Ayhan Dolanay, üyeler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

1 EYLÜL ÖZEL SEÇİLDİ

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin açıklama yapan EMO Antalya Şubesi Başkanı Şaban Tat, “Meslek odamızda ilk kez aşure etkinliği düzenliyoruz. Amacımız meslektaşlarımızla bir araya gelmek ve kaynaşmayı sağlamaktır. 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla bu tarihi seçtik. Bundan sonraki süreçte de bu kaynaşmayı sağlamak adına aşure günü etkinliklerimiz devam edecek. Her yıl geleneksel hale gelecek” dedi.

Akşam saatlerine kadar süren aşure etkinliğinde pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen oda üyeleri ve katılımcılar bir araya geldi.

Buse YEŞİL 








Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Gaia'nın Kızları’ndan  BARIŞ MESAJI

‘Gaia'nın Kızları’ndan BARIŞ MESAJI