Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Galatasaray eski yöneticisi FBI tarafından gözaltına alındı!

Galatasaray eski yöneticisi FBI tarafından gözaltına alındı!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, iddiaya göre ABD'de FBI tarafından New York'ta gözaltına alındı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray eski yöneticisi FBI tarafından gözaltına alındı!

Gazeteci Lube Ayar, Galatasaray’ın eski yöneticisi ve iş insanı Erden Timur’un ABD’de FBI tarafından gözaltına alındığını öne sürdü. Ayar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Timur’un New York’ta gözaltına alındığını iddia etti. Henüz Erden Timur cephesinden resmi bir açıklama gelmedi.

Erden Timur New York'ta Gözaltına Alındı İddiası

Gazeteci Lube Ayar, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda Galatasaray’ın eski yöneticisi Erden Timur’un, ABD'nin New York şehrinde gözaltına alındığını öne sürdü. İddiaya göre Timur, New York Galatasaraylılar Derneği'nin davetlisi olarak ABD’ye gitmişti ve burada gözaltına alındı.

FBI Tarafından Sorgulandı İddiası

İddialara göre Erden Timur, New York’ta bulunan JFK Havalimanı'nda gözaltına alındı. Timur’un, New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında FBI tarafından sorgulanacağı öne sürüldü. Soruşturmanın, Eric Adams'ın en az bir Türk yetkili ve iş insanlarından rüşvet ve yasadışı bağış aldığı iddiaları üzerine yürütüldüğü ifade edildi.

Lube Ayar'dan Çarpıcı İddialar

Lube Ayar, X platformunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"ÖZEL HABER Erden Timur, ABD’de New York Havaalanı'nda FBI tarafından gözaltına alındı. Timur'un, en az bir Türk ‘yetkili’ ve 5 ‘iş insanından’ rüşvet ve yasadışı bağış almakla suçlanan New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında sorgulandığı öğrenildi."

Bu iddialar, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük yankı uyandırdı.

Erden Timur Cephesinden Henüz Açıklama Yok

Erden Timur’un gözaltına alındığına dair haberler geniş yankı bulurken, Timur kanadından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak konuyla ilgili bazı gazeteciler de çeşitli iddialarda bulunmaya devam ediyor.

Gazeteci Mehmet Sümer de Doğruladı

Gazeteci Mehmet Sümer, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, Erden Timur ile görüştüğünü ve Timur’un gözaltına alındığını doğruladığını belirtti. Sümer, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"SON DAKİKA: Brooklyn'de bir inşaat yatırımı olan Nef İnşaat şirketinin sahibi Erden Timur'la görüştüm.  Kendisi iki gün önce New York'a geldiğinde FBI tarafından JFK havalimanıı'nda bilgisine başvurulara kendisine New York Belediye Başkanı Eric Adams'la ilgili ilgili sorular sorulduğunu doğruladı.  Timur kendisine Adams'ın kampanyasına bağış yapıp yapmadığının sorulduğunu kendisinin de bağış yapmadığını soyledigini anlattı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum FK Adanaspor deplasmanında kazandı! İşte özetleri ve golleri

Çorum FK Adanaspor deplasmanında kazandı! İşte özetleri ve golleri