Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Boğaziçi’li öğrencilerden Kılıçdaroğlu’na yanıt: Siz isteyin, biz döneriz

Boğaziçi’li öğrencilerden Kılıçdaroğlu’na yanıt: Siz isteyin, biz döneriz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik “dönün” bir grup öğrenciden yanıt geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bay Kemal’in Tahtası video serisinin 8’incisi dün paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu videoda bu kez, ülkeyi terk etmek zorunda bırakılan sağlık emekçilerine seslenmiş; "Bavullarınız toplayın, sağlık kentlerini kurmak için her birinizi ülkemize geri dönmeye davet ediyorum" ifadeleriyle yurt dışında yaşayan vatandaşlara “dönün” çağrısında bulunmuştu.

CHP Lideri’nin çağrısına Boğaziçi Üniversitesi mezunu bir grup öğrenciden videolu yanıt geldi. Öğrenciler hazırladıkları video ile Kılıçdaroğlu’na;  “Bizler, ülkesinin ve Cumhuriyet devrimlerinin yüksek mirasını sahiplenmiş hiç olmadığı kadar artan beyin göçünden endişe duyan, bilimin ışığının tüm vatanı aydınlatacağına ve küllerimizden doğacağına inanan Türk gençleriyiz. Bizler bundan tam 100 yıl önce kurulan bir hayalin, mirası ve mirasçılarıyız. Kıvılcımlar olarak geldik, alevler olarak döneriz.” ifadeleriyle “Siz isteyin, biz döneriz” mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından gençlerin hazırladığı videoyu alıntılayarak "Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin başlattığı “Siz isteyin, biz döneriz” hareketi, sosyal medyada büyük yankı buldu.

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP’den büyük iddia: “CHP logolu P*K afişi asacaklar”

CHP’den büyük iddia: “CHP logolu P*K afişi asacaklar”