Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya'da Gençler Emniyetle Beraber

Antalya'da Gençler Emniyetle Beraber

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini yasadışı oluşumların tuzağından korumak ve onları etkin bir şekilde bilgilendirmek amacıyla “GENÇLERLE BERABERİZ” projesini hayata geçiriyor. Antalya'da Emniyetle Gençler Beraber

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Gençler Emniyetle Beraber
KAYNAK: Antalya Valiliği/Bülten

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini yasadışı oluşumların tuzağından korumak ve onları etkin bir şekilde bilgilendirmek amacıyla “GENÇLERLE BERABERİZ” projesini hayata geçiriyor.

Öğrencilerle Güçlü İlişkiler Kuruldu 

Proje kapsamında, emniyet-öğrenci ilişkilerini güçlendirmek ve öğrencilere moral motivasyon sağlamak amacıyla Olimpos Antik Kenti’nde doğa yürüyüşü düzenlendi. Bu etkinlik, personelimiz ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Doğa Yürüyüşü Yapıldı 

Doğa yürüyüşünün ardından, Ulupınar’da su kaynağı çevresinde öğle yemeği verildi ve Phasalise Antik Kenti’nde bir gezi etkinliği düzenlendi.

Terör Örgütleri Hakkında Bilgilendirme

Doğa yürüyüşü sırasında gençlerle birebir iletişim kurularak terör örgütleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler, Emniyet Teşkilatı’nın güler yüzlü personelinin yanlarında olduğunu hissettiler ve bu tür faaliyetlerin devam etmesini istediklerini belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2005 model Volkswagen Passat

İcradan satılık 2005 model Volkswagen Passat