Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya Demir Ağlarla Örülecek!

Antalya Demir Ağlarla Örülecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 kilometrelik 4. Etap Konyaaltı-Varsak raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlayacaklarını müjdeledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Demir Ağlarla Örülecek!
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 kilometrelik 4. Etap Konyaaltı-Varsak raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlayacaklarını müjdeledi. Hattın 5.5 km’si 30 metre yeraltından geçecek ve trafiğe engel olmayacak.

Antalya’nın Ulaşım Sorunlarına Çözüm Aranıyor

Başkan Böcek, Antalya’nın Türkiye’nin nüfusuna göre en fazla araç sayısına sahip, 2 kişiye 1 aracın düştüğü kent olduğunu belirtti. Genişletilen yollar, yapılan köprüler, akıllı kavşaklar, ilave toplu taşım araçları ve tamamlanan 3. Etap raylı sistem ile kent içi ulaşımına önemli katkılar sağlandığını ifade etti.

4. ve 5. Etap Raylı Sistem Hatları Geliyor

Şimdi de 18 km’lik 4. Etap Konyaaltı-Varsak raylı sistem hattının yapımına çok yakında başlanacak. Hattın 5.5 km’si 30 metre yeraltından geçecek ve trafiğe engel olmayacak. Ayrıca, 22 km’lik 5. Etap Konyaaltı-Lara-Kundu raylı sistem hattı için de çalışmalar hızla devam ediyor.

Antalya’nın Geleceğine Yatırım Yapılıyor

Başkan Böcek, planlı, kurallı, kimlikli bir kent hedefiyle Antalya’yı ortak akılla yönettiklerini belirtti. Antalya büyükşehir belediyesi olarak ele alınacak tüm konularda, bilime ve tekniğe dayalı olarak önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade etti. “Günü, dönemi kurtaran projelere değil Antalyamızın geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat basamakları hızla çıkacak!

Manavgat basamakları hızla çıkacak!