Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem 500 bin liraya sıfır aile arabası geliyor

500 bin liraya sıfır aile arabası geliyor

Araba fiyatlarının yüksek dalgalanmayı dağıtacak bir fırsat geliyor. 500 bin liraya aileler için aranan niteliklere sahip olan aracın detayları bu haberde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
500 bin liraya sıfır aile arabası geliyor

NİHAT SARAÇ

Genel seçimlerden sonra hızla artan otomobil fiyatları alınan son önlemler sonrası yeniden gerilemeye başladı. Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de faaliyet gösteren FİAT, Fiorino modeline 500 bin liranın biraz üzerinde yeni bir fiyat belirledi.

1-656

İKİNCİ EL FİYATINA SIFIR ARABA

Yeni Söke Gazetesi'nde yer alan bilgiye göre, araç almak isteyenlerin başlıca talebi olan ihtiyaçlarının karşılanması için alternatif seçenekler tercih edilebiliyor. Fiat Fiorino da önemli bir alternatif haline geldi.  Sıfır kilometre arabaların fiyat listeleri incelendiğinde Fiat Fiorino fiyatı açısından da dikkat çekiyor. Fiat Fiorino için firmanın talep ettiği en düşük fiyat 531 bin 900 TL olarak açıklandı.

EN UYGUN ARAÇ

Bu fiyat ile sıfır araba piyasasında en uygun araç konumunda yer alıyor. Fiat Fiorino'nun Cargo donanımında fiyatlar 531 bin 900 TL'den başlarken Combi donanımında ise başlangıç fiyatı 539 bin 900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatlar 655 bin 900 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıl sonunda doların ne kadar olacağı açıklandı

Yıl sonunda doların ne kadar olacağı açıklandı