Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ne İş Yapar?

Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ne İş Yapar?

Mehmetcan Mincinozlu, başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olup, hem geleneksel medya hem de dijital platformlarda önemli projelerde yer almıştır. Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ne İş Yapar?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ne İş Yapar?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Mehmetcan Mincinozlu, başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olup, hem geleneksel medya hem de dijital platformlarda önemli projelerde yer almıştır. Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?  Ne İş Yapar? 

Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Kimdir?

Mehmetcan Mincinozlu, 24 Şubat 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk oyuncusudur. Tiyatro ve televizyon dünyasında önemli projelerde yer almış, yetenek ve performansıyla dikkat çekmiştir. Mincinozlu, hem geleneksel medya hem de dijital platformlarda başarılı bir kariyere sahiptir.

Mehmetcan Mincinozlu Kaç Yaşında?

Mehmetcan Mincinozlu, 24 Şubat 1984 doğumlu olup, şu anda 40 yaşındadır.

Mehmetcan Mincinozlu Nereli?

İstanbul doğumlu olan Mehmetcan Mincinozlu, tüm eğitim ve kariyer hayatını bu şehirde sürdürmüştür.

Mehmetcan Mincinozlu​​​​​​​ Ne İş Yapar?

Mehmetcan Mincinozlu, tiyatro ve televizyon oyunculuğu yapmaktadır. İstanbul'daki St. Georg Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro Bölümü'nü tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine birçok televizyon dizisi ve sinema filmiyle devam etmektedir. Televizyonda "Bizim Hikaye", "Rüzgarın Kalbi", "Racon: Ailem İçin", "Ben Onu Çok Sevdim" gibi dizilerde ve "Hayat Öpücüğü" adlı sinema filminde rol almıştır. Son yıllarda dijital platformlarda da yer alan Mincinozlu, BluTV'de yayınlanan "Bonkis" ve GAİN'de yayınlanan "Etkileyici" dizilerinde önemli roller üstlenmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti

Binlerce Denizlili Ornaz Vadisi’ne akın etti