Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Narin Güran Cinayetinde 42. gün! Katil Kim? Soruşturma Hala Cevapsız

Narin Güran Cinayetinde 42. gün! Katil Kim? Soruşturma Hala Cevapsız

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinde 42. gün. Narin'in babası Arif Güran, günler sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin Güran Cinayetinde 42. gün! Katil Kim? Soruşturma Hala Cevapsız

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde, soruşturma hala sonuçlanmış değil. Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunan Narin’in katili ya da katillerinin kim olduğu henüz ortaya çıkmadı. Aradan geçen 42 güne rağmen soruşturma devam ederken, Narin’in babası Arif Güran, çarpıcı açıklamalar yaparak katil zanlısı olarak Nevzat Bahtiyar'dan şüphelendiğini söyledi.

“O adam canidir”

Canlı yayına katılan Arif Güran, yaşadığı acıyı dile getirerek kızının katilinin Nevzat Bahtiyar olduğunu iddia etti. Nevzat’ın kırmızı arabasına dikkat çeken Güran, "O adam her akşam gelip yanımda oturuyor. O canidir. Kızımı arabaya koymuş, başka biri olamaz." dedi. Güran, arabayla ilgili yaptığı açıklamada, "Nevzat’ın arabası o gün köyde değildi, bunu neden söylemiyorlar? O kırmızı arabayı kim getirdi?" diye sordu.

Tutuklanan aile üyeleri

Narin cinayeti soruşturmasında bugüne kadar 12 aile üyesi gözaltına alınmış, bunların arasında Arif Güran’ın eşi Yüksel Güran ve oğlu Enes Güran da yer almıştı. Baba Güran, aile üyelerinin suçlu olup olmadığının devlet tarafından ortaya çıkarılacağını belirterek, "Varsa bir suçları, devlet cezasını verecek." dedi.

Kırmızı araba detayı

Soruşturmanın hala sürdüğünü belirten Arif Güran, özellikle Nevzat Bahtiyar’ın aracına dikkat çekerek, "O araba kapısının önünde yoktu. Normalde arabayı oğlu kullanıyor, neden bunu saklıyorlar?" diye konuştu. Bu detayın cinayetin çözülmesinde kritik bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

"Devlet gerçeği ortaya çıkaracak"

Narin’in babası, soruşturmanın sonucunu beklediğini ifade ederek, "Devlet olmasa belki de kızım hiç bulunmazdı. Şu an devlet durmamış, gerçeği ortaya çıkaracak." şeklinde konuştu. Soruşturmanın sonuçlanmasıyla Narin’in katilinin kim olduğunun netleşmesi bekleniyor.

Narin Güran’ı kim öldürdü?

Alınan 91 numuneden cinayeti kimin işlediğine dair delil elde edilemedi. Çocuğun sadece kesin ölüm nedeni belli.

Adli Tıp Kurumu, Narin Güran’ın boğazı sıkılarak öldürüldüğünü tespit etti.

ailenin evindeki halılar ve eşyalar incelemede

Yetkililer, Salim ve Hüseyin Güran’ın evlerindeki kamera görüntülerinde, çocuğun cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül’e ait sekiz günlük bir boşluk belirledi. Görüntüleri şu sırada TÜBİTAK inceliyor. Yetkililer görüntüler kurtarırsa, çocuğun bulunduğu gün ve öncesinde yaşananlara dair önemli ipuçları elde edecek. Ayrıca yetkililer, Narin Güran’ın evindeki halı ve bazı materyaller de inceliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tayland’da okul servisi yandı! 16 çocuk ve 3 öğretmen öldü

Tayland’da okul servisi yandı! 16 çocuk ve 3 öğretmen öldü