Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel CHP Gençlik Kolları'nda 2 yeni aday!

CHP Gençlik Kolları'nda 2 yeni aday!

CHP Antalya Gençlik Kolları Kongresi, önce ertelendi, sonra adaylar çekildi. Hakan Genbeş ve Semih Kocabaş ile başlayan yarışta iki yeni aday çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP Gençlik Kolları'nda 2 yeni aday!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 22 Eylül 2024 tarihinde yapılması planlanan Antalya Gençlik Kolları Kongresi arapsaçına döndü. Hakan Genbeş ve Semih Kocabaş'ın adaylığıyla çıkılan yolda Genbeş'e yapılan linç kampanyası sonrası Genbeş adaylıktan çekilirken, Genbeş'ten sonra aday olan Eraycan Yılmaz da adaylıktan çekildi. Seçim tarihi de değişirken Semih Kocabaş'ın da aday olmadığı seçimde iki yeni aday çalışmalarını sürdürüyor. 

Seçim tarihi de değişmişti

Kepez Belediyesi Erdem Beyazıd Kültür Merkezi'nde 13 Ekim 2024 Pazar günü yapılacağı açıklanan 17. Olağan CHP Antalya Gençlik Kolları Kongresi'nde yeni tüzük değişikliğiyle belediye çalışanlarının örgüt yönetiminde yer alması engellenirken, adayların peş peşe çekilmesinin arkasında adaylara müdahale olduğu iddialarını güçlendirdi. 

Son gelen bilgiye göre CHP Kepez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kayar ve CHP Akseki Gençlik Kolları İlçe Başkanı Deniz Düğme, İl Başkanlığı için yarışacak. Her iki adayın da çalışmalarına başladığı kaydedilirken, seçime 10 gün kala bir sürpriz olup olmayacağı merak konusu.

KAYAR'IN ARKASINDA 2 BAŞKAN 

Adayların linç kampanyasıyla adaylıktan çekilmelerin olduğu seçim yarışında Onur Kayar'ın arkasında belediye başkanlarının olduğu, örgütün adayının ise Deniz Düğme olduğu kaydediliyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'nın Onur Kayar'ın adaylığını desteklediği iddia ediliyor. 

Kayar, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi ziyaret etti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEKNOFEST 2024 Adana'da Heyecan Dolu Gösterilere Ev Sahipliği Yapıyor

TEKNOFEST 2024 Adana'da Heyecan Dolu Gösterilere Ev Sahipliği Yapıyor