Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Sivas Merkez'de icradan satılık 2.103 m² arsa

Sivas Merkez'de icradan satılık 2.103 m² arsa

Sivas Merkez'de icradan satılık 2.103 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas Merkez'de icradan satılık 2.103 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Sivas Merkez'de 2.103 m² arsa icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/576 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.12/06/2024
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ:
Bilirkişilerce yapılan incelemede; TaşınmazEmek Mahallesi Zafer Caddesi No:26 B Merkez/Sivas adresinde yer almaktadır. Taşınmazın yakınında benzer şekilde imal edilmiş konut + ticaret vasıflı binalar mevcuttur. Bölge iskan ve ticaret mıntıkası şeklinde teşekkül kazanmış yerleşim yeridir. Toplu taşıma ve özel araçlar ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir. Taşınmaz Sivas il merkezine 3,90 km mesafededir. Toplu taşıma ve özel araçlar ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.Sivas ili,Merkez ilçesi, Altuntabak Mahallesi, 1788 ada 8 parsel, 1. Bodrum Kat, B Giriş, 14 Nolu Bağımsız Bölüm, Arsa Pay/Payda:30763/210363, Bağımsız Bölüm Niteliği: Dükkan, Ana Taş. Niteliği: Arsa, Yüzölçüm:0,00 Ana Taş. Yüzölçüm:2.103,63 olan taşınmaz dükkan vasfındadır.Mahallinde yapılanincelemelere göre binanın tamamındayer alan dükkanların birleştirildiği tespit edilmiştir. Taşınmazın yasal konum ve alan tespiti kat irtifak projesi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Projedeyapılan incelemelerdebinaya cadde cephesinden bakıldığında sağ baştan 2. Sırada yer almaktadır. Taşınmaza tescilli, binanın 2. Bodrum katında depo bölümü mevcuttur.Taşınmazın zemin kat dükkan alanı 295 m² olup, bodrum kat eklenti depo alanı 109 m² 'dir.Ayrıca projede yapılan incelemelerde bina girişinin cadde üzerinden olmasına karşın mahallinde binanın arka tarafından açıldığı, projede dükkan girintilerinin de dükkan alanlarınailave edildiği tespit edilmiştir.Ayrıca projesinde bodrum kat bölümüne giriş bina ortak alanından sağlanıyor olmasına karşın mahallinde dükkan zeminden geçiş açılmıştır. Bu durumların yasal olmaması sebebi ile göz ardı edilmiş olup proje verileri esas alınmıştır. Taşınmazın zemin kaplaması olarakseramik kullanılmış olup, duvarlar plastik boya kaplıdır.Dış cephesinde alüminyum doğramadan imal edilmiş camekan mevcuttur. Taşınmaz kiracı kullanımında olup, giyim mağazası olarak faaliyettedir.
Adresi : Emek Mahallesi Zafer Caddesi No:26B Sivas/Merkez
Ana Taş.
Yüzölçümü : 2.103,63
Arsa Pay : Tam
İmar Durumu: Sivas uygulama imar planlarında konut+ticaret alanında kalmakta olup, TAKS:0,40 oranında blok nizam 4 kat müsadeli yapılaşma koşullarına sahiptir.
Kıymeti : 4.500.000,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Koyunları kaldırımda kesmişti! Adana Valiliği'nden o iddialara yanıt geldi

Koyunları kaldırımda kesmişti! Adana Valiliği'nden o iddialara yanıt geldi