Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi SGK önünde EYT kuyruğu

SGK önünde EYT kuyruğu

Emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemenin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları önünde emeklilik işlemlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak sabahın erken saatlerinde şubelere akın ettiler. Yıllardır bu kanunun çıkmasını bekleyen  vatandaşlar e-devletin kilitlenmesi nedeniyle şubeler önünde uzun kuyruk oluşturdular.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SGK önünde EYT kuyruğu

EYT’yle ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi sonrasında vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren ilçelerdeki SGK binalarına gelmeye başladı.

EYT düzenlemesinden faydalanarak emeklilik hakkını kullanmak isteyen vatandaşlar Türkiye’nin dört bir yanında SGK binaları önünde uzun kuyruk oluşturdu. Kayseri, Balıkesir, Eskişehir, Gaziantep gibi şehirlerin yanında İstanbul’da Şişli, Ataşehir, Esenyurt ve Fatih Unkapanı SGK şubeleri önündeki yoğunluk kameralara yansıdı.

İstanbul Fatih’teki SGK şubesinde sırada bekleyen Eyüp Kömürlü “Sabah 07.00’den e-devlete beri giriş yapamıyorum. Yapacak bir şey yok mecburen bekleyeceğiz. Ben yazı alacağım ve başvuru yapacağım. Mecburen bekleyeceğim, bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün” dedi.HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir dönem izlenme rekorları kıran dizinin çekildiği konak yıkıldı 

Bir dönem izlenme rekorları kıran dizinin çekildiği konak yıkıldı