Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Enerji devi halka arz ediliyor! Yatırımcılar sevindirecek gelişme

Enerji devi halka arz ediliyor! Yatırımcılar sevindirecek gelişme

Borsa İstanbul'da yeni bir halka arz haberi: Birleşim Yeşil Enerji, Sermaye Piyasa Kurulu'na başvurarak halka arz sürecini başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Enerji devi halka arz ediliyor! Yatırımcılar sevindirecek gelişme

Borsa İstanbul'da son dönemde artan halka arz trendine Birleşim Yeşil Enerji de katılıyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren şirket, Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) halka arz başvurusunu gerçekleştirdi. Şirket, 115.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edecek ve halka açıklık oranını yüzde 20,02 olarak belirledi.

borsa-3

İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğindeki bir konsorsiyum tarafından yürütülecek halka arzda, yatırımcılar tarafından T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Şirketin işlem göreceği Borsa İstanbul "Yıldız Pazar"da, talep toplamanın önümüzdeki yılın ilk yarısında gerçekleşmesi bekleniyor.

Birleşim Yeşil Enerji'nin talep toplama tarihleri, SPK'nın onayının ardından netleşecek. Ayrıca, halka arzda kaç lot verileceği ve hangi bankalardan talep toplanacağı, onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından belirlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evinde cam balkonu olanlar dikkat! Yargıtay cezayı açıkladı

Evinde cam balkonu olanlar dikkat! Yargıtay cezayı açıkladı