Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Deniz Baykal nikah şahidi oldu

Deniz Baykal nikah şahidi oldu

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Yörük İl Beyi Osman Çiçekdağ'ın oğlu Mahmut Çiçekdağ'ın Dedeman Hotel'de gerçekleşen düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Baykal nikah şahidi oldu

Antalya Yörük İl Beyi Osman Çiçekdağ'ın oğlu Mahmut Çiçekdağ ile Sevgi Özbey'in düğün törenine CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP eski İl Başkanı Özer Ülken ve CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'la birlikte katıldı. Baykal, nikah töreninde Ülken, AKP İl Başkanı Mustafa Köse ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün kıydığı nikah töreninden sonra evlilik cüzdanını Tütüncü'den alarak geline veren Baykal, yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Antalya Dedeman Hotel'de gerçekleşen ve bine yakın davetlinin katıldığı düğün törenine, Antalya iş ve siyaset dünyasından bir çok ünlü sima katılırken, ayrıca CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKP İl Başkanı Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Osman Çetin, CHP eski İl Başkanı Özer Ülken, Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Antalya Yörükler Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Topal da katıldı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı'nda 5 mahalleye doğalgaz

Konyaaltı'nda 5 mahalleye doğalgaz