Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Antalya tarihinin en büyük operasyonu

Antalya tarihinin en büyük operasyonu

Antalya’nın ‘uyuşturucu merkezi’ olarak bilinen Yeşildere(Zeytinköy) Mahallesi’ne dün 500 polisinin katılımıyla kent tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un helikopterle yönettiği operasyonda 100’ün üzerin

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya tarihinin en büyük operasyonu

Antalya’nın ‘uyuşturucu merkezi’ olarak bilinen Yeşildere(Zeytinköy) Mahallesi’ne dün 500 polisinin katılımıyla kent tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un helikopterle yönettiği operasyonda 100’ün üzerindeki noktada arama yapıldı, aralarında kadınlarında bulunduğu 65 kişi gözaltına alındı.

 

Antalya'da, 'Zeytinköy' olarak bilinen ve adı sık sık uyuşturucu baskınlarıyla anılan Yeşildere Mahallesi'nde dün sabah 500 polisin katılımıyla operasyon yapıldı. Mahalleye aynı anda giren narkotik ekiplerine, çevik kuvvet ve özel hareket polisi de destek verdi. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'un helikopterden koordine ettiği operasyonda, 100'ün üzerindeki noktada arama yapıldı. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis, giriş çıkışa izin vermedi. Operasyonda, ev, işyeri ve otomobillerde arama ve kimlik kontrolleri yapıldı. Yapılan aramalarda çok sayıda içime hazır uyuşturucu madde, tabanca ve mermi ele geçirilirken, aralarında kadınların da bulunduğu 65 şüpheli gözaltına alındı.

 

Operasyon devam ederken bölgede oturan bir kişinin düzenlenen operasyonu oynayarak kutladı. Bölge halkına tepki gösteren kadın, "Nasılmış? Gördünüz mü polis operasyonunu? Bundan sonra burada uyuşturucu satılmayacak. Polisler çay içmek için gelecek. En büyük ispiyoncu ben olacağım. Yeter, bıktık artık" dedi. Oynamaya devam eden kadın, bölge halkı tarafından sakinleştiririldi. Bu operasyon, şu ana kadar bölgeye yapılanların en büyüğü olma özelliğini taşıyor. (DHA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 bin 500 marka görücüye çıktı

3 bin 500 marka görücüye çıktı