Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Mersin'de ücretsiz YKS ve LGS kurs ön kayıt başvuruları açıldı

Mersin'de ücretsiz YKS ve LGS kurs ön kayıt başvuruları açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için LGS ve YKS hazırlık kursları ön kayıtlarını başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de ücretsiz YKS ve LGS kurs ön kayıt başvuruları açıldı
KAYNAK: İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde Tarsus’tan Anamur’a kadar faaliyet gösteren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, 2024-2025 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kursları için ön başvuru kayıtlarını 24 Haziran itibarıyla başlattı.

YKS Kurslarına Online Başvuru 

YKS hazırlık kursları için öğrenciler, başvurularını bu adresten ya da 'Teksin' uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirebiliyor. LGS kursları için ise başvurular, en yakın kurs merkezine şahsen yapılmakta. Başvuru şartlarına ve en yakın kurs merkezi adreslerine de aynı kanallardan ulaşılabilir. Ön kayıt başvuruları, 26 Temmuz’a kadar devam edecek ve kaydı onaylanan öğrencilere mesajla bilgi verilecek.

A W235555 01 Result

Kurs Merkezleri Hem Eğitim Hem Sosyal Destek Sunuyor

Bugüne kadar binlerce öğrenciye sınavlara hazırlık konusunda destek sunan 11 YKS ve 18 LGS kurs merkezi, öğrencilere hem eğitim hem de sosyal alanlarda hizmet veriyor. Kurs hizmetlerinin yanı sıra rehberlik, aile ziyaretleri, etüt çalışmaları ve motivasyon seminerleri gibi pek çok alanda hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilerini bekliyor.

'Başarılarımızı Bu Yıl da Sürdüreceğiz'

Akdeniz Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Müdürü Fatih İşlek, ön kayıt başvuruları hakkında bilgi vererek şunları söyledi: 'Öğrencilerimiz, 11 YKS ve 18 LGS Kurs Merkezimiz için 24 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. YKS hazırlık öğrencilerimiz, ön kayıt başvurularını 'mersin.bel.tr' internet adresimizden veya 'Teksin' uygulaması üzerinden yapacaklar. LGS hazırlık öğrencilerimiz ise kendilerine en yakın kurs merkezlerimize bireysel olarak başvuruda bulunabilecekler. Ön kayıt başvuru süreci tamamlandıktan sonra, başarı ve ekonomik durum kriterlerine göre kaydı onaylanan öğrencilerimize mesajla bilgi verilecektir. Şimdiye kadar kurs merkezlerimizde birçok başarı elde ettik. Bu yıl da başarılarımızı sürdüreceğiz.'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat Çevreyolu Köprüsü'nde Korkutan Kaza: Otomobil Alev Aldı

Manavgat Çevreyolu Köprüsü'nde Korkutan Kaza: Otomobil Alev Aldı