Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Wanda Nara'nın Babası Andres Nara Kimdir? Andres Nara Olayı Ne? Andres Nara Neden Tutukalanacak? Kaç Yaşında?

Wanda Nara'nın Babası Andres Nara Kimdir? Andres Nara Olayı Ne? Andres Nara Neden Tutukalanacak? Kaç Yaşında?

Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Andres Nara'nın tutuklanma ihtimali yüksek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Wanda Nara'nın Babası Andres Nara Kimdir? Andres Nara Olayı Ne? Andres Nara Neden Tutukalanacak? Kaç Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

Mauro Icardi ile ayrılığının ardından zor günler geçiren Wanda Nara, şimdi de babasından gelen kötü haberle sarsıldı. Arjantin medyasında yer alan bilgilere göre, Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Komşular Polisi Aradı

67 yaşındaki Andres Nara, 35 yaşındaki eşine yönelik şiddet suçlamasıyla karşı karşıya. Komşuların polise ihbarda bulunmasının ardından, Nara gözaltına alındı. Çiftin daha önce de tartışmalar yaşadığı ve ayrılma aşamasında olduğu öğrenildi.

Tutuklanma İhtimali Var

Wanda Nara'nın babasının ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanabileceği ifade ediliyor. Andres Nara'nın, başka bir kadınla ilişkisi olduğuna dair yazışmaların geçtiğimiz hafta sızdırıldığı da hatırlatıldı. Bu gelişme, Wanda Nara'nın zaten zor durumda olan moralini daha da düşürdü.

Andres Nara Kimdir?

Andres Nara, ünlü televizyoncu ve model Wanda Nara'nın babasıdır. 67 yaşında olan Andres Nara, Arjantin'de tanınan bir isimdir. Kendisinin 35 yaşındaki eşiyle yaşadığı şiddet olayı, Arjantin basınında geniş yankı uyandırdı.

Andres Nara Olayı Ne?

Andres Nara, eşiyle yaşadığı tartışma sonucunda, şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Andres Nara'yı gözaltına aldı. Bu olay, çiftin daha önce de tartışmalar yaşadığı ve ayrılma aşamasında olduğu bilgisiyle birleşince, medya tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Andres Nara Neden Tutuklanacak?

Andres Nara'nın, eşiyle yaşadığı şiddet olayının ardından ağır yaralama ve şiddet suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor. Bu suçlamalar, tutuklanma ihtimalini de beraberinde getiriyor. Ayrıca, Nara'nın başka bir kadınla ilişkisi olduğuna dair yazışmaların sızdırılması, olayın boyutunu daha da büyüttü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar Merkez'de Mahkemeden satılık 301 m² Arsa

Afyonkarahisar Merkez'de Mahkemeden satılık 301 m² Arsa