Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya UNRWA: İsrail Saldırılarında 153 Okul Tahrip Edildi

UNRWA: İsrail Saldırılarında 153 Okul Tahrip Edildi

UNRWA tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 153 okulun hedef alındığı belirtildi. Çocukların güvenliğine dikkat çeken açıklamada, okulların eğitim-öğretim için kullanılması gerektiği vurgulandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UNRWA: İsrail Saldırılarında 153 Okul Tahrip Edildi
KAYNAK: İHA

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 153 UNRWA tesisinin saldırıya uğradığını belirtti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 136 gündür devam ediyor. UNRWA tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde okulların enkaza döndüğü vurgulandı. UNRWA'nın açıklamasında, Refah'ta nüfusun yarısının UNRWA barınaklarından başka gidecek yeri olmadığı belirtildi. Savaş sırasında 153 farklı UNRWA tesisi Gazze'de saldırıya uğradı. UNRWA, İsrail’in hedef aldığı tesislerden bazılarına ait görüntüleri de paylaştı. Açıklamada, çocukların okullarda eğitim görmesi gerektiği ve bombalardan korunmak için değil, eğitim-öğretim için okullarda bulunmaları gerektiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor’da Cezalar Kesildi: Acun Ilıcalı’nın Kararı Belli Oldu!

Survivor’da Cezalar Kesildi: Acun Ilıcalı’nın Kararı Belli Oldu!